Lunchmenu 17€

12u00 – 14u00

(Soep van de dag / hoofdschotel)

*aanpassen zetmeelcomponent mogelijk, 1€ supplement

Week van 6 – 8 november

Woensdag: witloofhamrolletjes met puree

Donderdag: brochette Royal, Provençaalse saus, slamix, frietjes

Vrijdag: zalmfilet, preisausje, puree met graanmosterd

Week van 13 – 15 november

Woensdag: kalkoenpavé, blackwellsaus, gebakken bloemkool, spekjesaardappelen

Donderdag: stoofvlees, witloofslaatje, kroketten

Vrijdag: gepaneerde scholfilet, tartaarsaus, puree

Week van 20 – 22 november

Woensdag: cordon bleu, groene boontjes, gratin

Donderdag: goulash, slamix, frietjes

Vrijdag: scampi, stroganoff saus, pasta

Week van 27 – 29 november

Woensdag: kipfilet, pepersaus, appel met veenbes, kroketten

Donderdag: varkensgebraad, champignonsaus, erwten en wortelen, gebakken aardappelen

Vrijdag: vis vol-au-vent met pommes duchesse