Lunchmenu 17€
12u00 – 14u00
(Soep van de dag / hoofdschotel)
*aanpassen zetmeelcomponent mogelijk, 1€ supplement
Week van 6 – 8 november
Woensdag: witloofhamrolletjes met puree
Donderdag: brochette Royal, Provençaalse saus, slamix, frietjes
Vrijdag: zalmfilet, preisausje, puree met graanmosterd
Week van 13 – 15 november
Woensdag: kalkoenpavé, blackwellsaus, gebakken bloemkool, spekjesaardappelen
Donderdag: stoofvlees, witloofslaatje, kroketten
Vrijdag: gepaneerde scholfilet, tartaarsaus, puree
Week van 20 – 22 november
Woensdag: cordon bleu, groene boontjes, gratin
Donderdag: goulash, slamix, frietjes
Vrijdag: scampi, stroganoff saus, pasta
Week van 27 – 29 november
Woensdag: kipfilet, pepersaus, appel met veenbes, kroketten
Donderdag: varkensgebraad, champignonsaus, erwten en wortelen, gebakken aardappelen
Vrijdag: vis vol-au-vent met pommes duchesse